Продуктов каталог E-shop

За управление на печат Canon uniFLOW Online

Запитване за цена

uniFLOW Online

Усъвършенстван софтуер за управление на печата и сканирането, който използва силата на облака. Посрещнете своите нарастващи нужди от печат, сканиране и отчетност на печата и сканирането чрез облачно решение за управление на документи за малкия бизнес.

Артикулен номер: uniFLOWONLINE
Споделете:

Ползи:

  • Печат и сканиране от всяко устройство - Задачите за печат се подреждат в защитена опашка по потребители, след което могат да бедат изискани от потребителя чрез интерфейса на всеки избран принтер.

  • Контрол на достъпа до устройствата - Гъвкавото удостоверяване на потребителите и печата за гости подобряват сигурността на документите чрез управление на достъпа до устройствата и функциите.

  • Управлявайте разходите за печат и сървъри - Лесно проследяване на разходите по устройство или потребител и създаване на правила за минимизиране на разходите за печат – без разходи за сървър или поддръжка.

  • Съвместимост с множество устройства - Със своята поддръжка на смесен печатен парк от различни производители uniFLOW Online на Canon се интегрира със съществуващите ви устройства – включително такива, които не са с марка Canon – за да извлечете максимума от своите инвестиции в печатни устройства.

  • Повишете бизнес продуктивността - uniFLOW Online се използва лесно и интуитивно, като се интегрира безпроблемно с устройства Canon, за да можете да работите по-бързо и по-интелигентно.

  • Намалете въглеродния си отпечатък - Използвайте технология за оптимизация, за да подобрите екологичната устойчивост – променете настройките за довършителни операции на задачата за печат преди печат, за да намалите отпадъците и разхода на електроенергия и хартия.Използвайте технология за оптимизация, за да подобрите екологичната устойчивост – променете настройките за довършителни операции на задачата за печат преди печат, за да намалите отпадъците и разхода на електроенергия и хартия.

  • Интуитивен начин на работа - Създавайте потребители и дефинирайте правила с лесния интерфейс за администриране – uniFLOW Online се интегрира лесно със съществуващите директорийни услуги на компанията.

Характеристики

Сървър / БД / Сторидж Online
 • Брошура