Продуктов каталог E-shop

Нови модели Canon MAXIFY MegaTank

Canon MAXIFY GX1050 и MAXIFY GX2050
Canon MAXIFY GX1050 и MAXIFY GX2050
 
Във време, когато хибридната работа епо-разпространена от всякога, новият GX1050 е офис принтер от базов клас, осигуряващ безпроблемна интеграция между дома и офиса. С компактни размери и проектиран да изпълнява лесно ежедневните задачи, този принтер 3-в-1 MegaTank предлага интуитивен печат на документи в големи обеми и капацитет за хартия от 250 листа.
 
MAXIFY GX2050 е модел 4-в-1, оборудван с ADF за 35 листа за работа с многостранични документи – готов за изпращане и получаване на факс от всеки домашен офис.
 
Предимства:
- автоматичен двустранен печат без дразнещо презареждане на хартия благодарение на предната касета за 250 листа;
- отпечатайте до 3000 листа от една бутилка с черно мастило или от пълен комплект мастила;
- насладете се на разпечатки с бизнес качество с отлична четливост и устойчивост на избледняване, вода, маркери и пренасяне, осигурени бързо и в големи обеми.
- възползвайте се от пълна безжична комуникация и Ethernet връзка.
 
Canon MAXIFY GX5550
Canon MAXIFY GX5550
Ориентиран към бизнесите от различни сектори, GX5550 е професионален принтер, който осигурява висока производителност при ниски експлоатационни разходи. Оборудван с подобрени възможности за работа с хартии, капацитет за хартия 600 листа, 2,7-инчов цветен сензорен дисплей и LED индикатор за състоянието, този принтер се справя с печатни задачи в големи обеми без компромис с качеството на печат. Със своите усъвършенствани функции за сигурност MAXIFY GX5550 гарантира, че поверителните документи са защитени, което го прави надеждно и рентабилно решение за различни сектори, включително търговия на дребно, логистика и фармация.
 
Предимства:
- ниски разходи за печат, като отпечатвате до 14 000 страници от комплект бутилки с цветни мастила или 6000 страници от бутилка с черно мастило;
- идеален за търговия на дребно, логистика и медицински дейности - печата върху хартии с разнообразни дебелини, гланцирани етикети, пликове, разписки за доставка и други благодарение на гъвкавите функции за работа с хартии;
- отпечатвате дълготрайни документи със скорост 24 ipm в черно и 15,5 ipm в цвят. Пигментните мастила осигуряват разпечатки, които са устойчиви на маркери, триене и вода.
- подобрена корпоративна сигурност с поддръжка на WPA3-Enterprise и TLS1.3.
Споделете: