Продуктов каталог E-shop

Ricoh промоция на цветни А3 машини

Преоткрийте начина, по който работите с интелигентните цветни машини на Ricoh


Ако има нещо, което може да се научи от ежедневието през пандемията Covid-19, това е, че бъдещето на работата ще бъде хибридно. Служителите в бъдещето вече няма да бъдат обвързани с едно място. Работата ще бъде подкрепяна от цифрови инструменти и автоматизирани системи, и ще се осъществява онлайн, на място или докато сме на път.

 

Нашата гама от цветни машини A3 (серия IM C) играе централна роля в работното място от бъдещето. С интелигентните функции потребителите могат да бъдат в крак с най-новите технологии, да подобряват комуникацията и да гарантират, че основните процеси протичат гладко. Общият пакет от продукти, услуги и решения наричаме Dynamic Workplace Intelligence. Това е модерният начин да се помогне на всеки потребител да трансформира информацията в знание.

 

Към това е насочена и нашата промоция за водещите флагмани в цветната серия IM C2000 (A), IM C2500 (A), IM C3000 (A), IM C3500 (A), IM C4500 (A), IM C5500 (A) и IM C6000 до 28 февруари 2021 г.

 

Виж тук: https://catalog.cantek.bg/promocii/promocija-na-cvetni-a3-mashini-ricoh

 

Отличителни характеристики:


• Патентована винаги актуална технология

Тя позволява да се изтеглят и инсталират директно на вашето устройство нови функции, приложения и подобрения, като се гарантира, че потребителите лесно могат да се адаптират към променящите се бизнес нужди.


• Интелигентна интеграция на Ricoh

Свържете се с облака и конвертирайте хартиената информация в цифрова, като сканирате директно към онлайн услуги като Docuware, Sharepoint или Google Cloud.

 

• Интелигентна поддръжка

С инструменти като Remote Connect, уеб помощ Smart Assist и Remote Operation Panel потребителите получават най-добрата поддръжка, когато имат нужда от нея, намалявайки времето, в което не можете да използвате устройството си поради някакъв проблем до минимум.

 

• Голям 10.1 инчов интелигентен панел за управление

Осигурява интуитивно и лесно управление на машината. С негова помощ потребителите са по-продуктивни чрез лесен достъп до правилната функционалност.

 

• Вградени интелигентни приложения

Ако имате нужда от по-специално решение можете да избирате от богатия набор от приложения, за да приспособите допълнително устройството към вашият стил на работа.

 

Споделете: