Продуктов каталог E-shop

За управление на печат Canon uniFLOW Online Express

Цена: 0.00 лв. с ДДС

Устройствата Canon IMAGE RUNNER ADVANCE 3-то поколение се предлагат с напълно безплатен софтуер, който ще Ви помогне да определите, разпределите и намалите разходите за Вашия бизнес - uniFLOW Online Express!!!

Усъвършенстван софтуер за управление на печата и сканирането, който използва силата на облака. Посрещнете своите нарастващи нужди от печат, сканиране и отчетност на печата и сканирането чрез облачно решение за управление на документи абсолютно безплатно.

Артикулен номер: uniFLOWONLINEEXP
Споделете:

Ползи:

    • Печат и сканиране от едно устройство - Задачите за печат се подреждат в защитена опашка на потребителя, след което могат да бъдат изискани от потребителя чрез интерфейса на устройството.

    • Контрол на достъпа до устройството - Гъвкавото удостоверяване на потребителите и печатът за гости подобряват сигурността на документите чрез управление на достъпа до устройството и функциите.

    • Управлявайте разходите за печат - Лесно проследяване на разходите по потребител и създаване на правила за минимизиране на разходите за печат – без разходи за сървър или поддръжка.

    • Съвместимост с множество устройства Canon.

    • Интуитивен начин на работа - Създавайте потребители и дефинирайте правила с лесния интерфейс за администриране.

Характеристики

Сървър / БД / Сторидж Online